newsdog Facebook

Question : Which is the country which has no official capital?

Suresh sharma 2018-03-10 15:13:38

Friends, today we have come here again with more interesting and knowledgeable quest-ions, which will come to your work later, let's talk about those questions about the friends.

🙏 Hello guys, my name is Abhishek, welcome you in our page of knowledge, so let's start friends.

                     Image source = Google

1). Which country is not an official capital?

Answer: Nauru country

2). How many muscles are there in the human skull?

Answer: 8 muscles

3). In which district of Bihar is the production of royal litchi mass produced?

Answer: In Muzaffarpur

4). What is the transistor's internal antenna of which metal?

Answer: of ferrochrome metal.

5). Which part of the body is affected by jaundice?

Answer: liver

6). Which animal was first born by the ancient humans?

Answer: dog

7). In what season is the cultivation of hot crop?

Answer: Summer season

8). What were the tools and weapons used in the old age?

Answer: stone

9). What is the disease of meningitis related to?

Answer: Friends, this is your today's challenge, if you know the answer, then please tell us by writing in the comment box, so that we can give you the right information.

 

Friends, if you like the information given by us, then please make sure to post this post, and to keep such information, do not forget to follow our page.